I feel another glass of champagne coming on

I feel another glass of champagne coming on

fredag 2 maj 2014

Flippin' Burgers Vegetarisk Minirecension

  Flippin' Burgers har blivit väldigt populärt. Tyvärr består som bekant burgers av kött... Men de har en vegetarisk burgare också. Den har jag ätit två gånger. Jag känner mig inte särskilt sugen på att äta den igen. Själva burgaren är gjord på något slags bönröra som tyvärr både är smaklös och allmänt mosig i konsistensen. Den faller sönder och den ger inget tuggmotstånd alls. I övrigt får man själv välja vilka tillbehör man vill ha. Pommes fritesen är inte så goda heller faktiskt. Det jag dock kan slå ett slag för (även om jag försöker bli smal igen) är deras shakes. Det finns barnvänliga och vuxenvänliga (med alkohol) och de är så hiskeligt goda! De är gjorda på Ben&Jerry's och ekologisk grädde. Plus i kanten för ekologisk grädde förstås.

  I övrigt så är det ofta alldeles fullt med folk där, så det kan ta ett bra tag innan man får bord. Personalen är glad och trevlig.

  Betyget från mig kan tyvärr bara bli 2 vegetarianugglor av 5 möjliga eftersom burgaren är totalt tråkig. Men shaken är verkligen awesome!

Observatoriegatan 8, 113 29 Stockholm

http://flippinburgers.se/

Inga kommentarer: