I feel another glass of champagne coming on

I feel another glass of champagne coming on

måndag 6 oktober 2014

  Nämen hej. Så i lördags var jag ledig. Sov till halv 8 på kvällen. Det var skönt. Var sedan vaken hela natten och jobbade söndag. Somnade igår kväll efter att ha varit vaken i 23 timmar. Sov dåligt. Vaknade vid 23 av att jag fick sms (av Bengt som tydligen har varit kramsugen hela helgen..vad nu det har med mig att göra). Jag brukar inte vakna av sms nu sedan jag fick ny säng med awesome madrass, men eftersom jag sov dåligt så gjorde jag det ändå. Och så kunde jag inte somna om efter det. Trötta ögon. Darrig kropp. Fast det sistnämnda skulle kunna vara det faktum att jag inte har ätit sedan halv 10 i förmiddags. Tänkte äta nu. Jag brukar ju bli ganska trött efter matintag. Men jag vill sova hela natten och om jag somnar om nån timme blir det ingen tidig sömn imorgon. Men det blir det väl inte ändå.... Jag har bokat tid till läkaren nu i alla fall. Hoppas jag inte stöter på en av de där som vill motverka användandet av piller.

  Har påbörjat läsning av Den Sanna Historien om Pinocchios Näsa av GW. Jag ser inte fram emot detta. Jag förväntar mig att den kommer vara dålig. Svenska författare, jag litar inte på dem. Plus att huvudkaraktären är högst osympatisk, vilket inte funkar för mig i alla fall.

  Läste ut Fanny av Erica Jong igår innan jobbet. Den var okej. Lite för mycket sex bara. Jag tycker inte om att läsa om sex. Vidare blir man ju bara deprimerad av att bli påmind om hur illa kvinnor behandlas för att de är kvinnor. Men den var okej ändå. Det hände verkligen mycket hela tiden. I alla fall. Jag läste alltså ut boken innan jobbet. Vilket innebär att jag satt på tåget hem och pillade lite på mobilen och sedan stirrade tomt ut genom fönstret under resten av resan. Vilket slöseri med tid! Efter att ha shoppat lite i centrumet gick jag således till bussen. En halvtimmes väntetid eftersom det precis hade gått en. Ska jag alltså sitta här och glo i en halvtimme? Ännu mer slöseri med tid? Nej, detta går inte. Så jag slösade med pengar istället och gick till Pocketshop och köpte en ny bok. Trots att jag har typ 50 olästa liggandes här hemma redan. Aja. Så kan det vara. Det finns ju sämre saker att lägga pengarna på i alla fall.

  Vad shoppade jag idag förutom boken (som f.ö. var en deckare av en skotsk författare. Deckare är inte vad jag brukar läsa, men den här hette The Swedish Girl, så jag plockade på mig den)? Lite mat, tandkräm, presentlådor och viktigast av allt: en våg! Hur ska jag veta om jag går upp eller ner i vikt utan en våg? Man känner sig ju alltid för tjock liksom. Så från och med nu vet jag om jag behöver skärpa mig eller om jag kan känna mig glad för att jag har gjort bra ifrån mig. Yay!

Inga kommentarer: